Create Your Own Story – czyli nowa kampania Cropp



W nowej kampanii #Cropp bohaterowie opowiadają o byciu wolnym w swoich wyborach, o pasji i budowaniu własnej tożsamości. A jakie są Twoje decyzje?

Każdy z nas ma coś do powiedzenia. Każdy z nas codziennie kreuje rzeczywistość wokół siebie na swój sposób. W tym sezonie Cropp wystartował z kampanią, która zachęca, żeby jeszcze mocniej wyrażać siebie i tworzyć swoją wyjątkową historię na własnych zasadach.

Create Your Own Story

Pięciu bohaterów. Pięć różnych pasji. Pięć indywidualnych historii. Nie ma jednego scenariusza. W nowym sezonie Cropp chce podkreślić, że każdy z nas ma coś do przekazania światu. A przez to kim jesteśmy, co robimy w życiu i jakie mamy pasje – możemy robić to na wiele różnych sposobów. Kampania została oparta o pięć głównych haseł, które pozwalają jeszcze bardziej poznać każdego z bohaterów i zrozumieć, co chce nam powiedzieć. Co one oznaczają?

#VOLUMEUP
To, co robisz ma znaczenie. Odważ się mówić o tym głośno.

#ONLINE/OFFLINE
Nie bój się podejmować ryzyka. Przekraczaj granice – te własne, ale też te między światem cyfrowym i rzeczywistym.

#NOFILTER
Każda wersja Ciebie jest perfekcyjna. To Ty wybierasz, którą z nich pokażesz światu.




#MYCHOICE
Masz wpływ na świat wokół. Zdecyduj, co chcesz z tym zrobić.

#MOVEIT
Ograniczenia? Porzuć je! W końcu możesz być sobą.

A ty? Co chcesz przekazać światu? Opowiedz swoją historię.

Credits:

CONCEPT: Ewa Wieczorek, Rafał Dąbrowski, Bartek Stefanowicz
ART DIRECTION / ID / TYPOGRAPHY: Bartek Stefanowicz
COPYWRITING: Ewa Wieczorek
CREATIVE / STYLIZATION: Paulina Pytel
STYLIST ON SET: Alina Padun
VIDEO/MONTAGE: Łukasz Pałczyński, Mateusz Dettlaff
FX: Maciek Rogało
PHOTOS: Hania Berenthal, Max Gronowski
MUA: Agnieszka Włodarczyk, Kinga Warakomska
PRODUCTION: Feed Me Lab. | Kaja Kayka Długokińska, Julian Chmielewski
CROPP Producer: Antonina Mołdysz
DIGITAL MARKETING COORDINATOR: Ewa Wieczorek
DIGITAL MARKETING TEAM: Kinga Sala, Artur Próchnicki, Patryk Misiorny
CONTENT MANAGER: Tomasz Stefunko
CROPP VISUAL COMMUNICATION DIRECTOR: Rafał Dąbrowski

Rola jelit w układzie odpornościowym – jak decydują o naszym samopoczuciu i ochronie przed infekcjami?

Jeśli nie zadbamy o nasze jelita, możemy doprowadzić do ich rozszczelnienia, co otwiera drzwi dla chorób autoimmunologicznych, alergii, przewlekłych zapaleń,…
CZYTAJ

Ciche zagrożenie, które można opanować. 17 maja obchodzimy Światowy Dzień Nadciśnienia Tętniczego

Nadciśnienie tętnicze nazywane jest „cichym zabójcą” - przez długie lata może bowiem nie dawać objawów, a nieleczone prowadzi do poważnych…
CZYTAJ

Pielęgnacja skóry po zimie – czego naprawdę potrzebuje Twoja cera?

Zima, choć piękna i pełna uroku, potrafi być bezlitosna dla naszej skóry. Mróz, wiatr i suche powietrze w pomieszczeniach mogą…
CZYTAJ

Odpad czy surowiec, czyli drugie życie opakowań

Gdy rośnie presja społeczna i regulacyjna, firmy muszą spojrzeć na opakowania zupełnie inaczej. To, co jeszcze niedawno trafiało na wysypiska,…
CZYTAJ

Światowe Dni Świadomości Niewydolności Serca: jakich objawów nie wolno ignorować?

5-11 maja obchodzone są Światowe Dni Świadomości Niewydolności Serca. Tegoroczna edycja odbywa się pod mottem „Niewydolność serca nas nie zatrzymuje”.…
CZYTAJ

0,3–4% przypadków boreliozy kończy się powikłaniami sercowymi – zagrożenie, o którym mało się mówi

Wycieczki na łono natury to dla wielu obowiązkowy punkt majówki. Warto jednak pamiętać, że wśród przyrody czają się niewidoczne gołym…
CZYTAJ

Jak radzić sobie ze stresem maturalnym? 4 skuteczne porady psychologa

Lęk, który towarzyszy wielu maturzystom przed egzaminami, jest czymś naturalnym, ale może również paraliżować i utrudniać koncentrację. Jak zauważa Ewa…
CZYTAJ

Odkryj nowe sosy na grilla – tak pyszne, że HELL, MANN!

Rozgrzej grilla i przygotuj się na smak tak pyszny, że HELL, MANN! Wystarczy sięgnąć po sosy i majonezy Hellmann’s, by…
CZYTAJ

Grill bez mięsa? Dietetyk zdradza, co warto wrzucić na ruszt

Sezon grillowy tuż za rogiem, coraz więcej osób szuka alternatywy dla tradycyjnych dań mięsnych. Czy grill bez mięsa może być…
CZYTAJ

Czego żałujemy przed śmiercią?

Ponad 30% badanych chciałoby, aby ich ostatni list trafił do partnera lub współmałżonka. Jako społeczeństwo unikamy rozmów o śmierci, budzi…
CZYTAJ

Zespół jelita drażliwego – rosnący problem zdrowotny. Czy przeszczep mikrobioty jelitowej może zmienić życie pacjentów?

Ostatnia dekada przyniosła przełomowe odkrycia dotyczące mikrobioty jelitowej, które zmieniają podejście do leczenia zespołu jelita drażliwego (IBS). Szacuje się, że…
CZYTAJ

Jak zadbać o jelita po Świętach Wielkanocnych?

Wielkanoc dobiegła końca, a wraz z nią czas intensywnego biesiadowania przy suto zastawionych stołach. Wiele osób zastanawia się, jak teraz…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Rola jelit w układzie odpornościowym – jak decydują o naszym samopoczuciu i ochronie przed infekcjami?

Jeśli nie zadbamy o nasze jelita, możemy doprowadzić do ich rozszczelnienia, co…
CZYTAJ

Ciche zagrożenie, które można opanować. 17 maja obchodzimy Światowy Dzień Nadciśnienia Tętniczego

Nadciśnienie tętnicze nazywane jest „cichym zabójcą” - przez długie lata może bowiem…
CZYTAJ

Światowe Dni Świadomości Niewydolności Serca: jakich objawów nie wolno ignorować?

5-11 maja obchodzone są Światowe Dni Świadomości Niewydolności Serca. Tegoroczna edycja odbywa…
CZYTAJ

0,3–4% przypadków boreliozy kończy się powikłaniami sercowymi – zagrożenie, o którym mało się mówi

Wycieczki na łono natury to dla wielu obowiązkowy punkt majówki. Warto jednak…
CZYTAJ

Jak radzić sobie ze stresem maturalnym? 4 skuteczne porady psychologa

Lęk, który towarzyszy wielu maturzystom przed egzaminami, jest czymś naturalnym, ale może…
CZYTAJ