Powitaj gładką, odnowioną skórę! Aksamitna jędrna cera – Nowość – Mikrodermabrazja arganowa marki Vital DermTM



Powitaj gładką, odnowioną skórę!

Aksamitna jędrna cera – Nowość – Mikrodermabrazja arganowa marki Vital DermTM

Aksamitna, jędrna cera to marzenie każdej kobiety. Marka Vital DermTM opracowała unikalną formułę, która pozwoli pozbyć się martwego naskórka, odkrywając nową, jedwabiście gładką skórę. Mikrodermabrazja arganowa Vital DermTMto nowoczesny preparat, który dzięki zawartości mikrokryształków, delikatnie ściera kolejne warstwy starego naskórka, a zawartość bogatego w odżywcze składniki oleju arganowego regeneruje, wygładza linie i zmarszczki, aktywując procesy naturalnej odnowy komórkowej. Skóra staje się gładka i odzyskuje młodzieńczy, promienny wygląd.

Vital Derm TM  – Mikrodermabrazja arganowa



Kluczowe działanie i efekty:

  • delikatnie ściera kolejne warstwy starego naskórka przez precyzyjnie kontrolowany strumień mikrokryształków wzbogacony OLEJEM ARGANOWYM;
  • poprawia funkcjonowanie skóry i pomaga uporać się ze specyficznymi problemami skórnymi;
  • natychmiast regeneruje, poprawia wygląd skóry nadając twarzy młodszy wygląd i blask;
  • wygładza cienkie linie, zmarszczki i rozjaśnia przebarwienia;
  • odnawia teksturę skóry, aktywuje odnowę komórkową jej powierzchni, widocznie poprawia i wyrównuje koloryt, pozostawia na skórze uczucie AKSAMITNEJ GŁADKOŚCI;
  • idealny dla każdej cery, również cery trądzikowej.
  • Stosowanie:
  • Na oczyszczoną skórę twarzy należy nałożyć niewielką ilość kosmetyku i delikatnie masować twarz okrężnymi ruchami przez około 3 minuty, a nastepnie spłukać dokładnie wodą. Następnie można zastosować MEGA nawilżający krem z linii Vital Derm TM . IDEALNE ZŁUSZCZANIE dzięki zawartości OLEJU ARGANOWEGO jest na tyle delikatne, że zaleca się stosowanie preparatu co drugi dzień.
  • Pojemność: 80 ml Cena: 24,99 PLN

Dziura ozonowa – co się z nią stało?

Kiedy w latach 80. XX wieku naukowcy ogłosili, że nad Antarktydą pojawiła się „dziura ozonowa” – gigantyczny obszar niemal pozbawiony…
CZYTAJ

amień, który zostawia ślad w całym organizmie „Bakterie z kamienia nazębnego mogą przedostać się do krwi z ryzykiem zaostrzenia stanu zapalnego w innych narządach.”

Większość z nas wie, że kamień nazębny trzeba usuwać u dentysty, ale mało kto potrafi powiedzieć, czym właściwie różni się…
CZYTAJ

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ

Jesienna dynia w nowym świetle – jak Halloween wpływa na marnowanie żywności

Moda na Halloween i rzeźbione dynie w ostatnich latach przekształciła się w szerszy trend – dekorowanie wnętrz oraz wejść do…
CZYTAJ

Świetlista i opalona skóra jak po wakacjach: wszystko co powinnaś wiedzieć o opalaniu natryskowym

Letnia opalenizna od zawsze kojarzy się ze zdrowiem, energią i atrakcyjnym wyglądem. Jednak niestety promienie UV niosą ze sobą ryzyko…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek,…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz…
CZYTAJ