Po pierwsze – kobiecość!



Marka Cotton Club w sezonie jesień/ zima 2019 stawia przede wszystkim na kobiecość w najlepszym wydaniu. Projekty cechuje uniwersalność, praktyczność w noszeniu i dbałość o najmniejsze detale.

Materiały świetnej jakości, kobiece fasony i feria barw – oto, z czego znana jest marka Cotton Club! Rzeczy dostępne w najnowszej kolekcji idealnie sprawdzą się nie tylko do noszenia na co dzień, ale na wyjątkowe okazje i wieczorne wyjścia również coś się znajdzie. Firma na ten sezon przygotowała mnóstwo propozycji typowo biurowych: od eleganckich bluzek przez idealnie skrojone żakiety po spodnie w kant w ciekawych wzorach i kolorach.

Kolekcja jest też pełna zwiewnych sukienek w kwiaty, podkreślających wszystkie kobiece atuty, bo kobiecość to coś, na co marka w tym sezonie stawia przede wszystkim. Wielbicielki ciepłych, otulających swetrów również znajdą coś dla siebie!

Różnorodność swetrowych możliwości począwszy od gładkich prostych form aż do golfów o grubym splocie, zachęca do kompletowania jesienno-zimowych strojów.




Jesień z Cotton Club to także inspiracja kolorem-granat, musztardowa żółć, zieleń oraz ponadczasowe klasyki tj. czerń i biel. Marka pragnie, aby każda kobieta nosząca rzeczy Cotton Club czuła się w nich najlepszą wersją samej siebie, dlatego zwraca szczególną uwagę na kolorystykę panującą w kolekcji.

Dodatkowym „smaczkiem” dla fanów modowych eksperymentów, jest fakt, że firma powraca z ponadczasowymi deseniami – kratą, grochami lub zwierzęcymi wzorami w zupełnie innych niż do tej pory odsłonach, zadziwiając połączeniami kolorystycznymi lub niestandardowym wykończeniem materiałów.

Najnowszy wizerunek marki pokazuje kobietę silną, zdecydowaną, ale jednocześnie romantyczną, a to wszystko osadzone w otoczeniu miejskiej dżungli lub tworzącej jedynej w swoim rodzaju scenerii pięknych zachodów słońca.

Projekty z jesiennej kolekcji zawierają wszystkie najważniejsze trendy tego sezonu, dodatkowo wzbogacone są o niesamowitą jakość materiałów tak, aby paniom towarzyszyła wygoda w noszeniu ubrań przez cały dzień!

Kolekcja dostępna na stronie: sklep.cottonclub.pl

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ

Jesienna dynia w nowym świetle – jak Halloween wpływa na marnowanie żywności

Moda na Halloween i rzeźbione dynie w ostatnich latach przekształciła się w szerszy trend – dekorowanie wnętrz oraz wejść do…
CZYTAJ

Świetlista i opalona skóra jak po wakacjach: wszystko co powinnaś wiedzieć o opalaniu natryskowym

Letnia opalenizna od zawsze kojarzy się ze zdrowiem, energią i atrakcyjnym wyglądem. Jednak niestety promienie UV niosą ze sobą ryzyko…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz ze śniegiem, mróz i wieczna ciemność skutecznie zniechęcają…
CZYTAJ

Od profilaktyki po rehabilitację – 29 października obchodzimy Światowy Dzień Udaru Mózgu. Nie lekceważ pierwszych objawów

Z okazji Światowego Dnia Udaru Mózgu przypominamy, jak poważnym wyzwaniem zdrowotnym pozostaje ta choroba. Udar mózgu to jedna z najczęstszych…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek,…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz…
CZYTAJ