Panierka Chrupiący Kurczak – idealnie chrupiące mięso w trzech, przepysznych wariantach smakowych!



Nowość od marki Knorr! Fix Panierka Chrupiący Kurczak – idealnie chrupiące mięso w trzech, przepysznych wariantach smakowych! Soczysty kurczak w panierce to jeden z ulubionych składników dań obiadowych w Polsce. Marka Knorr wyszła naprzeciw potrzebom konsumentów i stworzyła unikatowy na polskim rynku produkt, dzięki któremu przygotowanie pysznych posiłków będzie szybsze i łatwiejsze. Fix Panierka Chrupiący Kurczak w trzech wariantach smakowych – z czosnkiem, z papryką oraz serowy to gwarancja odpowiedniej chrupkości mięsa.

Aż 93% Polaków panieruje mięso lub warzywa co najmniej raz na dwa tygodnie . Nie zawsze jednak efekt jest dla nich zadowalający. Konsumenci skarżą się, że trudno im dobrać odpowiednie proporcje składników, przez co panierka odchodzi od mięsa podczas smażenia, ma nieatrakcyjny kolor i nie jest chrupiąca.

Nowe produkty Knorr z linii Fix Panierka Chrupiący Kurczak są gwarancją doskonałej chrupkości panierki. Trzy warianty smakowe: z czosnkiem, z papryką i serowy to trzy nowe inspiracje na szybki i pyszny obiad.

Doskonała chrupkość i jakość składników

Wyrazisty smak i złoty kolor!

Fix Panierka Knorr Chrupiący Kurczak w uwielbianych przez konsumentów smakach to unikatowy produkt na rynku. W opakowaniu znalazły się m.in. składniki pochodzenia naturalnego, a Knorr jak zawsze gwarantuje wysoką jakość produktów. Do mieszanki wystarczy dodać jajko, by uzyskać idealną fakturę panierki, która podczas smażenia dokładnie przylega do mięsa i nie odkleja się. Przygotowane nuggetsy, panierowane kotlety i udka kurczaka prezentują się apetycznie, a smakują jeszcze lepiej.

Panierkę Knorr można wykorzystać nie tylko do kurczaka, jest świetną opcją również dla wegetarian, którzy chcą urozmaicić codzienne posiłki. Doskonale sprawdzi się jako panierka do ulubionych warzyw i nada im extra chrupkość, a dzięki dużym kawałkom przypraw odpowiednio je doprawi i wzbogaci o apetyczny aromat. Podczas smażenia panierka nabiera atrakcyjnego, naturalnie złotego koloru. Z nowymi produktami Knorr każda panierka się uda!





CHRUPIĄCY KURCZAK Z CZOSNKIEM
Spróbuj nowej, pysznej kompozycji ziół i bułki tartej z mocną nutą czosnku od Knorr. FIX Panierka CHRUPIĄCY KURCZAK Z CZOSNKIEM to aromatyczne połączenie specjalnej bułki tartej, czosnku, kolendry, cebuli, majeranku, papryki oraz pieprzu cayenne. Wystarczy, że dodasz do niej jajko i mięso, by uzyskać doskonale doprawione i bardzo chrupiące kotlety z kurczaka. Takiej chrupkości nie uzyskasz przygotowując panierkę samemu w domu!

CHRUPIĄCY KURCZAK Z PAPRYKĄ
Idealny pomysł na extra chrupiące nuggetsy z kurczaka! FIX Panierka CHRUPIĄCY KURCZAK Z PAPRYKĄ to sposób na szybkie i pyszne danie. Doskonała kompozycja dużych kawałków bułki tartej i warzyw, w tym: papryki, majeranku, liścia laurowego, tymianku, papryki wędzonej, papryki chilli, rozmarynu, kolendry i koncentratu pomidorowego, jest gwarancją idealnie doprawionego i extra chrupiącego mięsa.

CHRUPIĄCY KURCZAK SEROWY
Kompozycja specjalnej bułki tartej i mieszanki serów, w tym m.in. Cheddara, mozzarelli, Goudy, Ementalera i warzyw – papryki chilli, czosnku i pieprzu, to gwarancja wyrazistego smaku i aromatu. Upiecz udka kurczaka z panierką Knorr w piekarniku, a zobaczysz, że Twoja rodzina pokocha ten pomysł na obiad. Musisz jedynie dodać jajko i mięso, a Knorr zagwarantuje Ci super chrupką serową panierkę, która idealnie przylega i nie odkleja się od mięsa, jednocześnie doprawiając je i nadając pysznego smaku.

Co dalej po badaniu z okazji Movember? Dowiedz się, czym jest leczenie HIFU

Dzięki kampanii Movember wielu mężczyzn po raz pierwszy trafia na badanie prostaty. Czasem kończy się ono ulgą, ale bywa, że…
CZYTAJ

Światowy Tydzień Wiedzy o Antybiotykach (WAAW): wspólny głos w walce z cichą pandemią

W dniach 18-24 listopada po raz kolejny obchodzony jest World Antimicrobial Awareness Week (WAAW). Jest to globalna inicjatywa realizowana przez…
CZYTAJ

Dziura ozonowa – co się z nią stało?

Kiedy w latach 80. XX wieku naukowcy ogłosili, że nad Antarktydą pojawiła się „dziura ozonowa” – gigantyczny obszar niemal pozbawiony…
CZYTAJ

amień, który zostawia ślad w całym organizmie „Bakterie z kamienia nazębnego mogą przedostać się do krwi z ryzykiem zaostrzenia stanu zapalnego w innych narządach.”

Większość z nas wie, że kamień nazębny trzeba usuwać u dentysty, ale mało kto potrafi powiedzieć, czym właściwie różni się…
CZYTAJ

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Co dalej po badaniu z okazji Movember? Dowiedz się, czym jest leczenie HIFU

Dzięki kampanii Movember wielu mężczyzn po raz pierwszy trafia na badanie prostaty.…
CZYTAJ

Światowy Tydzień Wiedzy o Antybiotykach (WAAW): wspólny głos w walce z cichą pandemią

W dniach 18-24 listopada po raz kolejny obchodzony jest World Antimicrobial Awareness…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ