Natura bez konserwantów!



NOWOŚĆ HELIO Natura bez konserwantów! So Soft! to innowacyjna linia znanej i lubianej, polskiej marki HELIO, która jest odpowiedzią na dzisiejsze potrzeby konsumentów, poszukujących wyjątkowo miękkich i soczystych suszonych owoców z naturalnie dobrym składem.

So Soft! HELIO Natura to jedyne takie! zdrowe przekąski, które wyróżniają się brakiem konserwantów i oryginalnym, naturalnie słodkim smakiem.

So Soft! żurawina, morele, daktyle, figi i śliwki to wyjątkowo miękkie i soczyste, zupełnie nowej jakości owoce suszone HELIO Natura, które doskonale wpisują się w trendy zdrowego odżywiania!

So Soft! ŻURAWINA HELIO Natura

To pierwsza na rynku żurawina nasączona sokiem żurawinowym naturalnie z dobrym składem – bez dodatku konserwantów! So Soft! przekąska HELIO Natura zawiera aż 90% żurawiny suszonej i 10% soku żurawinowego.

W nowej linii HELIO Natura znajdziemy też pyszne i zdrowe, naturalnie słodkie – jedyne takie! So Soft! DAKTYLE, MORELE, FIGI i ŚLIWKI suszone miękkie owoce bez konserwantów.




Wszystkie oryginalne przekąski So Soft! HELIO Natura wyróżnia:

• soczysta mięsistość
• brak konserwantów
• naturalnie słodki smak
• wysoka zawartość błonnika
• naturalnie ciemny kolor
• długi termin przydatności
• wygodne, apetyczne opakowanie

So Soft! to najnowsza odpowiedź HELIO na dzisiejsze potrzeby konsumentów, którzy w dobie rosnącej częstotliwości alergii i chorób cywilizacyjnych, tj. #cukrzyca i #otyłość, a także trwającej #pandemia #Covid19, stawiają na ZDROWE ODŻYWIANIE i zwracają coraz większą uwagę na jakość i skład kupowanej żywności.

Dlatego zgodnie z duchem Slow Food, polska marka HELO proponuje nam na nadchodzący nowy rok- zupełnie nowe, naturalnie zdrowe, wyjątkowo miękkie i soczyste, niezwykle apetyczne – najwyższej jakości owoce suszone bez konserwantów So Soft! HELIO Natura, które w codziennym planie dnia pomogą nam- naturalnie i ze smakiem- zadbać o zdrową dietę w 2021 roku!

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ

Jesienna dynia w nowym świetle – jak Halloween wpływa na marnowanie żywności

Moda na Halloween i rzeźbione dynie w ostatnich latach przekształciła się w szerszy trend – dekorowanie wnętrz oraz wejść do…
CZYTAJ

Świetlista i opalona skóra jak po wakacjach: wszystko co powinnaś wiedzieć o opalaniu natryskowym

Letnia opalenizna od zawsze kojarzy się ze zdrowiem, energią i atrakcyjnym wyglądem. Jednak niestety promienie UV niosą ze sobą ryzyko…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz ze śniegiem, mróz i wieczna ciemność skutecznie zniechęcają…
CZYTAJ

Od profilaktyki po rehabilitację – 29 października obchodzimy Światowy Dzień Udaru Mózgu. Nie lekceważ pierwszych objawów

Z okazji Światowego Dnia Udaru Mózgu przypominamy, jak poważnym wyzwaniem zdrowotnym pozostaje ta choroba. Udar mózgu to jedna z najczęstszych…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek,…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz…
CZYTAJ