Poznaj wyjątkową jakość akrożeli!



Dynamiczny rozwój branży kosmetologicznej sprawia, że na rynku pojawiają się coraz to nowocześniejsze produkty. Przykładem są innowacyjne światłoutwardzalne lakiery akrożelowe, które wprowadzają nową jakość do świata stylizacji paznokci.

Zalety lakierów akrożelowych

Wielką zaletą lakierów akrożelowych jest ich uniwersalność. Każda klientka może zdecydować się na hit tego lata, bez względu na rodzaj wcześniej zastosowanej metody. Ponadto lakiery akrożelowe zachowują się podobnie do tradycyjnych produktów, więc przejście na nie stanowi drastycznej zmiany. Jeśli korzystałaś wcześniej z klasycznych akryli, bez problemu poradzisz sobie ze światłoutwardzalnymi akrożelami.

Gdzie znaleźć lakiery akrożelowe? Niedawno dołączyły one do bogatej oferty Indigo Nailswww.indigo-nails.com/pl,gelastic.html.

Produkty Gelastic są obecnie (trwają zaawansowane testy nowych odcieni!) dostępne w czterech wariantach kolorystycznych:

– półprzeźroczystym Clear, który charakteryzuje się bardzo szybkim czasem utwardzania;
– świetnie kryjącym Cover (do 90%);
– subtelnym Milky (30% krycia);
– przeźroczysto-różowym Glass Pink.

Akrożele można z powodzeniem stosować razem z klasycznymi lakierami – pozwala to na sprawne uzupełnienie stylizacji żelowej.




Lakiery akrożelowe – wskazówki

Jeśli zdecydowałaś się na kolekcję Gelastic, musisz wiedzieć, że niezbędnym elementem podczas aplikacji jest PrimoUltimo. Jego możliwości sprawiają, że spokojnie możemy zrezygnować z oddzielnych produktów pełniących rolę szkieletu, bazy oraz nabłyszczacza. Ponadto możemy zwiększyć wytrzymałość stylizacji poprzez zastosowanie Gelastic Control Liquid, który wzmocni aplikację, zachowując ją w znakomitej kondycji na długie tygodnie.

Jeśli zajmujesz się stylizacją paznokci od jakiegoś czasu, nie powinnaś mieć żadnych problemów z nauczeniem się nowej metody. Tym bardziej nie będzie miała ich doświadczona, profesjonalna kosmetyczka. Warto sprawdzić akrożele Gelastic. Jesteśmy pewni, że je pokochasz!

Dziura ozonowa – co się z nią stało?

Kiedy w latach 80. XX wieku naukowcy ogłosili, że nad Antarktydą pojawiła się „dziura ozonowa” – gigantyczny obszar niemal pozbawiony…
CZYTAJ

amień, który zostawia ślad w całym organizmie „Bakterie z kamienia nazębnego mogą przedostać się do krwi z ryzykiem zaostrzenia stanu zapalnego w innych narządach.”

Większość z nas wie, że kamień nazębny trzeba usuwać u dentysty, ale mało kto potrafi powiedzieć, czym właściwie różni się…
CZYTAJ

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ

Jesienna dynia w nowym świetle – jak Halloween wpływa na marnowanie żywności

Moda na Halloween i rzeźbione dynie w ostatnich latach przekształciła się w szerszy trend – dekorowanie wnętrz oraz wejść do…
CZYTAJ

Świetlista i opalona skóra jak po wakacjach: wszystko co powinnaś wiedzieć o opalaniu natryskowym

Letnia opalenizna od zawsze kojarzy się ze zdrowiem, energią i atrakcyjnym wyglądem. Jednak niestety promienie UV niosą ze sobą ryzyko…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek,…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz…
CZYTAJ