Najnowsza innowacja marki Persil: żel i kapsułki Premium – najlepszy Persil!



Od lipca br. konsumenci w Polsce zyskali wyjątkową szansę poznania zupełnie nowej formuły Persil, która zapewnia najlepszy efekt prania wśród produktów marki Persil: idealne usuwanie plam i dłuższą świeżość – aż do 4 tygodni przy przechowywaniu w garderobie.

Formuła nowego Persil Premium łączy wzmocnione enzymy zwalczające nawet najbardziej uciążliwe plamy z unikalnymi opatentowanymi składnikami zapachowymi, które utrzymują świeżość prania aż do 4 tygodni przy przechowywaniu w garderobie. Dzięki temu Persil Premium oferuje wyjątkowy efekt czystości premium.

Poznaj nowy Persil Premium

1. Premium usuwanie plam, dzięki zwiększonej zawartości składników aktywnych oraz enzymów.

2. Premium biel, która daje poczucie wyjątkowej czystości.

3. Świeżość i długotrwały zapach premium, którym możesz cieszyć się aż do 4 tygodni przy przechowywaniu w garderobie.

Nowy Persil Premium to zapach premium w opakowaniu premium, dlatego też jego wprowadzenie otrzyma wyjątkowe wsparcie. Konsumenci będą mogli wybrać pomiędzy dwiema formami nowego produktu premium: żelem i kapsułkami, oferującymi unikalne doświadczenie prania.




Linia Persil Premium zostanie wprowadzona we wszystkich krajach Europy Środkowo-Wschodniej, a towarzyszyć jej będzie nowa kampania telewizyjna, aktywności samplingowe, a także działania reklamowe i promocyjne w sklepach.

Wypróbuj nowe produkty Persil Premium**:

Żel Persil Premium – 18 prań 0,9l; Cena: 17,99 zł**
Żel Persil Premium – 36 prań 1,8l; Cena: 25,99 zł**
Żel Persil Premium – 45 prań 2,25l; Cena: 27,99 zł**
Żel Persil Premium – 54 prania 2,7l; Cena: 29,99 zł**

Kapsułki Persil Premium – 12 szt.; Cena: 16,99 zł**
Kapsułki Persil Premium – 24 szt.; Cena: 25,99 zł**
Kapsułki Persil Premium – 32 szt.; Cena: 29,99 zł**

**Cena detaliczna rekomendowana niewiążąco przez producenta. Ostateczna cena jest ustalana przez sklep detaliczny.

Dziura ozonowa – co się z nią stało?

Kiedy w latach 80. XX wieku naukowcy ogłosili, że nad Antarktydą pojawiła się „dziura ozonowa” – gigantyczny obszar niemal pozbawiony…
CZYTAJ

amień, który zostawia ślad w całym organizmie „Bakterie z kamienia nazębnego mogą przedostać się do krwi z ryzykiem zaostrzenia stanu zapalnego w innych narządach.”

Większość z nas wie, że kamień nazębny trzeba usuwać u dentysty, ale mało kto potrafi powiedzieć, czym właściwie różni się…
CZYTAJ

Lubię siebie. Nie dlatego, że jestem idealna. Dlatego, że jestem prawdziwa – wystartowała 6.edycja kampanii #lubiesiebie.

Kampania #lubiesiebie to nie kolejna inicjatywa o wyglądzie. To manifest świadomego życia w zgodzie ze sobą – ze swoim ciałem,…
CZYTAJ

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień Cukrzycy, szczególnie, że z tą podstępną chorobą według…
CZYTAJ

Zupa krem z marchewki i pomarańczy

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna koloru — zupa krem z marchewki i pomarańczy to idealna propozycja na chłodniejsze dni. Lekko słodka,…
CZYTAJ

Choroba dziąseł, która uderza w serce

„Bakterie z jamy ustnej mogą dostać się do krwi i wywołać stan zapalny w naczyniach. To zwiększa ryzyko zawału.” Nie…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony. W tym samym czasie liczba nowych przypadków nowotworów…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po raz pierwszy zastosowano aterektomię rotacyjną, nowatorską metodę leczenia…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek, wspominając listopadową noc sprzed czterech dekad. – Marian…
CZYTAJ

Metale ciężkie i pestycydy w warzywach i owocach z działek miejskich – wyniki badań komentuje ekspertka IOŚ-PIB

Marchew z działki, sałata z miejskiego ogródka czy truskawki z własnej uprawy – to symbole zdrowej, lokalnej żywności. Jednak najnowsze…
CZYTAJ

Jesienna dynia w nowym świetle – jak Halloween wpływa na marnowanie żywności

Moda na Halloween i rzeźbione dynie w ostatnich latach przekształciła się w szerszy trend – dekorowanie wnętrz oraz wejść do…
CZYTAJ

Świetlista i opalona skóra jak po wakacjach: wszystko co powinnaś wiedzieć o opalaniu natryskowym

Letnia opalenizna od zawsze kojarzy się ze zdrowiem, energią i atrakcyjnym wyglądem. Jednak niestety promienie UV niosą ze sobą ryzyko…
CZYTAJ





ZDROWIE

VIEW ALL

Cukrzyca typu 2 – choroba, którą coraz częściej… cofamy

O cukrzycy powinniśmy rozmawiać nie tylko 14 listopada – w Światowy Dzień…
CZYTAJ

Cukrzyca i nowotwory. „To nie tylko współistnienie, ale wzajemne napędzanie się chorób”

Do 2030 roku liczba Polaków chorujących na cukrzycę może przekroczyć 4 miliony.…
CZYTAJ

Pierwszy zabieg aterektomii w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej – nowa możliwość leczenia miażdżycy

W Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej American Heart of Poland po…
CZYTAJ

Po raz pierwszy widziałem otwartą klatkę piersiową pacjenta bez serca – prof. Andrzej Bochenek wspomina 40. rocznicę pierwszego udanego przeszczepu serca w Polsce

– Pomyślałem wtedy: co to za fantasta? – mówił prof. Andrzej Bochenek,…
CZYTAJ

Plan B na kryzys: Joga i ćwiczenia w domu jako ratunek, gdy pogoda totalnie zniechęca

W sezonie jesienno-zimowym pogoda potrafi być największym wrogiem twojej regularności treningowej. Deszcz…
CZYTAJ